Kleurrijke start .....
Als de zon door de regen heen schijnt vertrekken de tranen naar het licht
nemen de kleuren van de pijnen mee en geven een nieuw even wicht
daar waar water en vuur elkaar in de wolken ontmoeten
het mooiste spectrum van kleuren ontstaat , de regenboog groeten
Daar zal de onzichtbare geestelijke wereld zijn zeven fasen van bewust zijn ervaren
om in een totaal beeld van blijdschap en evenwicht naar de de chakra brug te staren
In deze gevoelige impulsen van energie durven vertoeven en dromen
daar ook kunnen de helderste en sterkste gevoelens tot je komen
tevens omringt worden door de kracht van moeder aarde
komt een versterken van inzicht tot stand van blijvende waarde
vertrouwen in je eigen waarde zonder harte smart
geeft met deze verbinding een nieuwe oer vorm, jouw eigen kleurrijke start