Aan het verleden wordt niet vaak meer teruggedacht.
Het is in de toekomst compleet vergeten.
Bijna niemand denkt er nog aan, omdat ze er niets meer van willen weten.
Het verleden is niet altijd het verleden.
Het kan soms ook de toekomst zijn,
waardoor veel mensen herdenken aan de pijn.
Dat hoeft bij ons niet zo te zijn.
Laten we het verleden nou niet vergeten.
En laten we niet denken aan de pijn,
zodat de toekomst voor eeuwig de onze zal zijn.