Elke traan wordt gezien,
elke lach wordt gehoord.
Ook al huil je ongezien,
elke vraag wordt beantwoord.
Elke haar is geteld,
bij elke zucht is Hij erbij.
Ook wanneer je wordt teleurgesteld,
al ben je verdrietig of blij.
Hij ziet alles wat je doet,
en ook als je fouten maakt.
Hij is bij je ook in tegenspoed,
Hij vind jouw toevallig volmaakt.
En Hij houdt van je zoals je bent,
en Hij wordt nooit boos op jouw.
Hij is bij je in elk moment,
moet je eens nagaan hoeveel Hij van je houdt.
Je hoeft nooit meer bang te zijn,
Hij heeft onvoorwaardelijke liefde.
Hij is bij je in elke pijn,
jij bent Zijn geliefde.......