Ik hoopte zo dat jij bij onze trouwerij kon zijn
Dat je je kleinkinderen op kon zien groeien
En vooral die mooie kleine meid van ons
Maar je kent mijn man ken je niet
En ook de kleine meid heb je helaas niet mogen kennen
Lieve opa ik mis je zo
En op die momenten hierboven
mis ik je toch een beetje extra
Je was de liefste mopperkontopa..
Als je weer eens mee moest doen met een spelletje van oma
Dan zat je al weer te mopperen
Maar als je dan eenmaal mee deed
Had je de grootste schik..
Je genoot van ons en dat liet je altijd zien
Vlak voordat je stierf pakte je mijn hand
met jou vermagerde hand, dit blijft altijd in mijn gedachten zitten.. in mijn hart
Lieve opa ik mis je.. en had zo graag gewild dat we elkaar nog eens konden zien..
Ik hou jou en de herinneringen aan jou vast in mijn hart
2005