Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Cxddddddddd
Geef je nu de vensterbank kopjes
in plaats van mij
omdat ik spottend zei
dat jij vast nooit huiswerk doet?
Maar de vensterbank geeft geen kopjes terug
dus ik denk dat ik je zo weer zie
bedelen op mijn knie
om nog een aaitje en nog een en nog een
En dan laat ik je vooruit dan maar
zonder slag of stoot
heel even een voorpoot
zetten op mijn toetsenbord
Omdat ik het toch ook leuk vind
Reacties op dit gedicht
Ceridwen vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
liesinspiloos
:
Woensdag, april 20, 2011 15:11
De titel verdient een Nobelprijs voor de literatuur =)
Ylaide
:
Dinsdag, april 19, 2011 20:58
Lief!=)
Over dit gedicht
Auteur:
Ceridwen
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
19 april 2011
Thema's:
[Dieren]