voor al deze ellende
voelde ik me rijk
ik had mn gezin
mn huis
mn vrienden
maar beetje bij beetje
nam mijn rijkdom af
mijn vriend had een ander
dus mn gezin viel uiteen
ik vertrok met de kids bij hem
dus ik verloor mn huis
ik had alleen nog mn vrienden
maar die keerde zich tegen mij
in die tijd van ellende
had ik iemand gevonden
iemand die ik vertrouwde
iemand ver weg van mij
maar hij geloofde anderen
en ging dus ook zijn eigen weg
en ergens snap ik het wel
ik zou het ook raar vinden
maar ik zou vragen voor een verklaring
maar ach ja
niet iedereen denkt als ik