zoveel kilometers
tussen hem en mij
en toch weten somigen
hoe ze tussen ons ik nunnen staan
ik ben zoveel van hem gaan houden
daarom doet het me ook pijn
als ik de berichten lees
die hij me nu toestuurd
zoveel liefde die hij eerst stuurde
zoveel haat en verdiret stuurt hij me nu
ik wou dat hij me recht
in mn ogen aan kon kijken
en kon zien dat ik het meen
dat ik echt bij hem wil zijn
in mijn hart weet ik
dat hij en ik bij elkaar horen
geloofde hij mij maar
en niiet hun