in mijn droom zag ik hem
hij pakte me vast zoals niemand ooit had gedaan
met zoveel liefde en zoveel verlangen
hij vertelde me dat alles goed zou komen
dat niemand ons uit elkaar kan halen
hij zei me dat ik mn tranen kon drogen
dat alle ellende over zal gaan
hij beloofde me om me nooit meer los te laten
dat zijn liefde voor altijd zou zijn
toch liet hij me los....
dus opende ik mn ogen en daar lag ik alleen
met het gevoel van zijn armen nog om me heen
maar er was iets verandert
het rotgevoel in me was verdwenen
en dat dankzij hem in mn dromen
ik hoop alleen
dat hij hetzelfde zl zeggen
als hij ooit voor me staat