ik verlang zo
naar zijn armen om mij heen
naar zijn stem
naar zijn liefde
naar zijn warmte
ik denk alleen maar
aan alles wat hij tegen mij zei
ann hem zo ver weg van mij
aan alles wat wij samen zouden kunnen doen
ik wil hem
hier naast mij
zijn woordden die mij troosten
zijn schouders waar ik op kan huilen
zijn kracht die hij me kan geven
ik droom
ik bid
ik hoop