* ~ *
Als ik een printer zou zijn,
zou ik op elk blad drukken dat ik van je hou.
Onuitwisbare inkt zou ik gebruiken,
net zoals de indruk die jij na laat telkens ik je zie.
De geur van het beinkten zou die zijn van je parfum,
telkens als ik hem ruik brengt hij me in vervoering.
Hoe hard het printpapier ook zal zijn,
ik zal het liefkozend behandelen met zachte aaitjes alsof het je huid is.
Het afdrukgeluid zal dit van je stem benaderen, teder en zacht.
Oh lieve schat, had ik maar een stem, ik zou het uitbrullen dat ik van je hou.
Spijtig ben ik maar een printer die print
"Ik hou van jou."