***
Opa..ik voel je verdriet..
ik zie dat je geen uit weg meer ziet
***
Opa..ookal is de pijn niet te verdragen
er is toch nog wel hoop op betere dagen?
***
Ik zou mijn handen om je hoofd willen slaan
en willen bidden dat het beter met je zal gaan
***
Lieve Opa...je levenspartner kwijt
na 60 jaar...na al die tijd...
***
Opa ..ik wou dat ik je weer vrolijk kon maken
en dat ik dag en nacht over je kon waken
***
Maar het verdriet in jou is nooit meer te helen
en je verdriet zal je nooit echt meer kunnen delen
***
Oma ..zo bij jou weggerukt...
zo ineens, zo plots bij jou weggeplukt
***
Dagen, maanden...jaren
nooit zal jij er aan kunnen wennen
De jaren zoals ze er vroeger waren
die zullen wij nooit meer kennen
***