Waar je liefde kan vinden is altijd een terugweg,
Een uitgang of een doodlopende weg.
Waar je geluk kan vinden is het niet altijd licht,
Schijnen geen lampjes en zijn de deuren dicht.
Waar je vrede kan vinden hebben de buren geen vrede met elkaar.
Vind je dief of moordenaar.
Waar je vriendschap kan vinden? Kijk om je heen,
Er is vast nog iemand alleen.
Ieder mens verdient een speciaal persoon om zich heen,
Niemand hoeft alleen,
Door het leven te gaan,
Want ieder mens heeft het recht om te mogen bestaan.
2010.