Als ik je eens alles kon vertellen,
kon laten zien, kon laten voelen.
Als ik je eens mee kon nemen,
naar mijn beleving van alles.
Als ik je eens kon tonen,
kon laten opnemen en laten weten.
Als ik je eens rondreis kon geven,
in mijn hoofd en leven.
De dingen die je ertegen zou komen,
zou je niet van kunnen bekomen.
De schrik die ik je zou aanjagen,
durf ik je niet aan te doen.
Ik wil je meenemen op de rondreis,
maar je betaalt daarvoor een grote prijs.
De onschuld waarvan je dacht dat ik die had,
de liefde waarvan je dacht dat ik die bezat.
De liefde die jij voor mij voelde,
zal verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Ik zou je meenemen als ik dat kon,
maar ik durf je niet alles te ontnemen.
Als je eens wist wat voor teleurstelling,
ik werkelijk ben.
Als je eens wist hoe misvormd mijn geest is,
nee, ik laat het liever zo.
Sometimes, Ignorance is bliss...