Ik wil slapen
Slapen om de volgende dag weer te ontwaken
Ik wil het weer meemaken
Zo een prachtige morgen
Een perfect begin van een mooie dag zonder zorgen
Ik wil de vogeltjes horen fluiten
Terwijl het prachtig weer is buiten
Ik wil de nacht tot weder ziens wuiven
En weer een prachtige dag opsnuiven
Om daarna weer te slapen
Enzo dit allemaal nog een keer opnieuw te mogen meemaken
Ik wens u nu een goede nacht
En slaap zacht