Ongelofelijk hoe een zin kan zijn
Hoe worden een verhaal worden
Onverwachts of onbegrijpelijk
Een woord of een verhaal
Hoe woorden samen komen tot een geheel
hoe een verhaal ontstaat
het schrijven van je woorden
met een pen en papier
jaren niet geschreven
inspiratie is er niet meer
gelukkig zou je zeggen
ik wel in ieder geval
jammer dat de woorden niet meer vloeien uit mijn pen
maar kan niet schrijven over goede dingen
ik schrijf of het van me af te schrijven
om het eindelijk kwijt te kunnen
duizenden gedichten geschreven
in een jaar of twee
duizenden gedichten over leven en pijn
elke dag wel één
mijn liefde voor het schrijven
zal nooit uit mijn leven verdwijnen
mijn liefde voor de woorden
zal altijd in me blijven
of ik nou wel of niet schrijf
het zit in me
dit is wie ik ben
en dit is wie ik wil zijn
ik ben eindelijk blij met wie ik ben
ben eindelijk tevreden over mezelf
ik geniet van het leven
elke dag opnieuw
woorden hebben mij er doorheen gesleept
woorden gebaseerd op muziek
gebaseerd op al bestaande teksten
vertaalt in mijn eigen verhaal
geniet van de dagelijkse dingen
van alles om me heen
ik geniet van mijn vrienden
en geniet van elke staal met zon
zal nooit meer worden zoals het was
gelukkig niet
maar toch heeft al die tijd
mij gemaakt tot wie ik nu ben
zal nooit vergeten wat er is gebeurt
het zal altijd bij me blijven
maar ik zal niet meer terug vallen
omdat ik nu eindelijk, gelukkig ben
altijd afgevraagd
of ik ooit gelukkig zou worden
of het me ooit zou lukken
en het antwoord is ja
het begon met een vraag
en eindigt met het goede antwoord
eindelijk kan ik zeggen
dat ik gelukkig ben