Vriend(in)
Vriendin
Is die naar je luistert
Ook al is het gefluisterd
Vriendin
Bewaard jouw geheimen
Zonder te slijmen
Vriendin
Die jou niet bespied
Terwijl zij toch alles ziet
Vriendin
Verteld je de waarheid
Die af en toe met je meelijd
Vriendin
Die niet met roddels smijt
Zij houdt van eerlijkheid
Vriendin
Die je kan vertrouwen
Waar je op kan bouwen
Vriendin
Die je bij staat
Waar je ook heen gaat
Vriendin
Gaat met je mee
Op je levenspad, heel gedwee
Vriendin
Dit is even een moment
Voor een mooi compliment