Thuiskomen...
Schept stil verlangen op vriendschap,
zoent zachtjes en teder
gevoelens van liefde.
Ze heeft
geduld en mededogen,
oordeelt
en
veroordeelt niet
maar staat
dag en nacht
voor je klaar
Wanneer de tijd er klaar voor is
maakt ze de som
van
gisteren en vandaag
en
wat de uitkomst ook moge zijn....
ze vereeuwigd twee zielen
in eindeloos samenzijn.
xxx