lieve heer
die over ons waakt
ik heb spijt voor mijn ongeloof
misschien heeft u me daarom wel gestraft
ik heb u in die 25 jaar
dat ik op deze wereld ben
nooit ergens om gevraagd
maar ik vraag u nu, bij deze
om ook eens een keer naar mij te luisteren
Ik vraag u om te waken
over de man die mijn hart bij zich draagt
ik weet gewoon dat deze man ooit bij mij moet komen
zorgt u er alstublieft voor dat hij gezond terug zal komen
als u deze moeite wilt nemen voor mij, voor hem
en voor een eventuele gezamenlijke toekomst
da zal ik u eeuwig dankbaar zijn
dank u,
uhhh....
amen