ja ik weet het
ik ben naïef
en ja
ik ben gemakkelijk te manipuleren
dat is ook de reden
waarom ik zo vaak mijn neus stoot
en waarom mijn hart al zo vaak
gebroken is
ik kan alleen maar hopen
dat hij anders is
dat hij me niet laat geloven in iets
wat er nooit al zijn
en diep van binnen weet ik
dat ik mijn muur heb laten zakken
maar ik kan toch moeilijk
de liefde van mijn leven
aan mijn neus voorbij laten gaan
dan loop ik toch liever dit risico
misschien breek ik wederom mijn hart
maar misschien is hij ook wel echt degene
waar ik al heel mijn leven over droom.