het wordt steeds moeilijker
om je te laten gaan
ik weet dat je s`nachts ook met haar vrijd
en ik ben jaloers op haar
ze behandelt jou zo slecht
net alsof je voor haar maar moet kruipen
ik wil je bij me hebben
ik wil degene zijn die s`nachts tegen jou aan kruipt
ik wil van je genieten
elke minuut van de dag en nacht
ik weet dat dit niet zal gaan
omdat jij met aar bent
en waarschijnlijk ook met haar blijft
maar waarom
ben ik jou niet eerder tegengekomen???