Toen ik aan de rand van het meer stond begon ik er aan te twijfelen of je echt wel iets voor mij voeld.Ik werd onzeker omdat ik mezelf zie als een lelijk meisje die jou niets te bieden heeft.Jij als toffe,knappe,lieve en schattige jongen kan toch veel beters krijge dan mij.Zou je een spel met mij zijn aan het spele? Is de liefde voor mij dan zo groot? Ben ik dan toch leuker en knapper dan ik denk? Ik zit vol met twijfels over jou en mezelf! Ik wil mezelf niet meer zien omdat ik je dan misschien ga opgeve omdat je zo wijnig te bieden heb.Ik zou graag wille wete wat je gevoel voor mij is,maar ik durf het niet omdat je dan misschien ook gaat twijfelen over ons en ik wil je niet kwijt,echt niet!!!!!!