Nog elke dag
hoop ik wakker te worden
en te beseffen
dat het een nachmerrie was
Dat je 's ochtends op de bank zit
als je hier hebt gelogeerd
Dat we nog eventjes samen praten
als ik mijn wekker heb geaccepteerd
Dat je papa s'avonds even belt
om te vertellen wat je hebt gedaan
Nog even de laatste nieuwtjes bespreken
voor je op vakantie zal gaan
Dat je er gewoon bent
om te lachen en te praten
Dat je zegt hoe ik iets kan doen
want je hebt mijn twijfels in de gaten
Dat je geniet van de familie
wanneer we met elkaar samen zijn
Feestdagen en weekendjes weg
kerstmis vond je toch zo fijn
Nog elke dag
hoop ik wakker te worden
en te beseffen
dat het een nachtmerrie was
Maar een nachtmerrie duurt geen vier maanden
*Ik mis je zo ontzettend, aller liefste oom*