Ik zou willen dat ik het kon,
je naam weghalen, je vergeten,je laten gaan.
Maar het lukt me niet, en wat overblijft is pijn en verwarring.
Je hebt me laten alleen achter gelaten,
en toch blijf ik van je houden!
Kom nou maar terug,
jij bent nu 7 maanden vermist.
dat is nu al wel lang genoeg.
schatje kom terug.
het leven zonder jou is geen leven, maar een keiharde hel.