Mijn huis is er niet meer,
tot zover ik ooit een huis had,
het is afgebroken en afgebrand.
ik ben levenloos en lusteloos,
Waar o waar is mijn huis?
Waarom ken ik geen thuis?
Ik zou niets liever willen dan mijn echte ouders willen zien,
als was het maar een foto.
Maar ik weet dat dat nooit gaat gebeuren.
Pappa en Mamma waar zijn jullie..
ik mis je..