tranen van bloed
een rauwe gloed
Pijn vanuit het hart
die van de zout smaakt
gebroken en geraakt
een wond geslagen
laat me vragen
vertel me dan waarom
en hoe sterk is je wervelkom
hoeveel ik nog hebben kan
waar is een beter plan
het breekt en maakt kapot
zeg me het dan God
wat doet u ons dan aan
waar komt u werkelijk vandaan
bent u de goeie slechterik
plezier in onze snik
we worden er niet beter door
en ja ik verloor
maar fock off, heb het gehad
leave me alone, ben u zat
ik kan het zelf goed
dus ik zeg u gegroet