brokenhearted fairytales, geluk bij een ongeluk.
ja ik voel me beter, maar mijn hart is nog steeds stuk.
brokenhearted fairytales, zouden sprookjes dan bestaan?
wordt mijn hart weer heel gemaakt, kan ik dit nog aan?
brokenhearted fairytales, kunnen wij wel samen?
is het logisch dat ik van je hou, moet ik mij nu schamen?
brokenhearted fairytales, dit lukt zo langer niet.
ik blijf meer om jou voelen, en doe mezelf zoveel verdriet.
brokenhearted fairytales, nee dit doet me alleen maar pijn.
brokenhearted NIGHTMARES, ja dat zal het moeten zijn.