Hallo mijn lieve muur,
wat gaan we vandaag eens doen?
gaan we vallen, knallen of breken
wordt je sterker met de dag,
of komen er langzaam barsten
Ik loop tegen je aan,
keer op keer, kom op val,
of moet ik je breken met
dat restje energie in mij
wat mij op de been houdt
zonder de strijd op te geven.
Kom op muur,
laat me vrij, laat me vliegen
laat me dromen, laat me terugvinden
dat wat ik heb verloren, zo lang
terug en nu zoek, tegenaanloop
Geef me hoop,
een vleugje positieve energie,
nu voelt het eindeloos,
een doodlopende gang,
een stilstaand effect, oneindig
och laat me eens los
Ik zit gevangen achter je
op zoek naar een uitgang
op de vlucht voor alles
voor mezelf, voor anderen
wegduwen is zo makkelijk
Boos zijn werkt niet langer,
ik ben het zat, het doet pijn,
ik wil niet meer boos zijn,
op mezelf, maar hoe?
hoe laat ik het los zonder
eerst nog bozer te worden?
-
Vergeven, niet meer boos zijn
acceptatie en verwerking,
kom op laat het toe, je kan het
ook al weet je niet hoe of wat
geef nooit op, wees niet bang.