verdriet het maakt mij kapot
helemaal stuk
ik zie geen geluk
bestaat het wel?
ik kan het niet langer aan
de angst de pijn
en waarom doen ze het voor de gijn
ze weten niet eens dat pesten volgens mij
ik krijg alle gedachtens niet meer op een rij
als ik geen hulp krijg gaat dit mis
maar de goede hulp is zwaar
de stappen zijn te groot
dan denk ik man val toch dood
nou ja ik kan beter gaan
want wat heeft mij leven voor nut om te bestaan
maar ik zal er binnen kort helemaal weer voor gaan
wil mijn leven nog langer bestaan
pesten het doet echt veel pijn
laat dat nou eens bij mensen duidelijk zijn!!
gepeste mensen lezen dit
maar juist die gene die hier van kunnen leren niet