~~~
Zodra het licht in de dag wordt aangestoken,verlaat je stilletjes mijn droom en sluit je de deur van mijn slaap.
Over dag ga ik op zoek naar je.
Als een junkie die zoekt te scoren,
schuim ik mijn herinneringen af naar de plaatsen waar ik je zag.
Jij bent mijn opium,
mijn Papaver Somniferum.
Ik ben fysiek en mentaal volledig afhankelijk van jou.
Ik ben verslaafd!
Ik ben helemaal in de ban jouw beauty, je schoonheid, je verleidelijkheid en vooral je zachtzinnig karakter.
Vanaf het eerste moment dat ik zag, had je me al betoverd.
Geen moment, geen seconde gaat voorbij zonder dat ik aan je denk.
Straks als het terug donker wordt en de deur van mijn slaap weerom open gaat, hoop ik dat je er opnieuw zal zijn.