Geraakt door gevoel
overstijgt de melodie het verstand,
de poort naar geluk
wordt open gebroken..
en
laat liefde thuiskomen
in omhelzend verlangen.
Als een stromende rivier
ontvang je
met open armen
het gevoel
dat je lichaam overmeestert
wil je vasthouden dat wat jij bent.
Liefde en gevoel,
passie en verlangen,
het stroomt door je aderen
zoekend de weg naar geluk.
Wanneer ik luister naar jou…
hoor ik mijn echo,
Wanneer ik jou aanraak,
voel ik mezelf,
Elke keer een beetje meer,
het gevoel van bij jou te willen zijn….