haat,verdriet,pijn,
het kan niet meer anders zijn.
het is voorbij,
ik heb geleden,
en ik heb genoeg gestreden.
ik heb geen zin meer hier te zijn,
wat ik voel is alleen maar pijn.
Ik kan niet meer ademen stik in me eigen verdriet,
maar er is niemand die me helpt,of die het alleen maar ziet.
alles is me afgenomen het komt nooit meer goed,
me hart kan alleen nog huilen allemaal bloed.
Me pijn zal nooit over gaan,
het zal altijd blijven bestaan.
ik weet wel dat het ooit een plekje zal krijgen,
en dat ik er dan niet meer over hoef te zwijgen.
Pas dan zal het bloeden stoppen,
en hoef ik me verdriet niet meer op te kroppen.
xxx
ally