Vandaag zou je 80 jaar zijn geworden,
maar het heeft niet zo mogen zijn.
De strijd is gestreden,
de pijn verdwenen.
We vieren deze dag,
zonder jou om ons heen.
We gedenken jou,
en herinneren ons de mooie momenten.
Uit het oog,
maar je zit in mijn hart gesloten.
Zoals jij er voor me bent geweest,
kan me geen betere oma wensen.