Als ik beter zou weten te balanceren
Als ik evenwichtiger en jij in evenwicht zou zijn
Zouden we wellicht kunnen proberen
Opnieuw elkaars tegenpolen vol hartstocht te zijn
Op een verbrede lat kunnen we naast elkaar lopen
Het einde is niet zichtbaar en dat is ook het doel
We kunnen alleen maar op oneindig blijven hopen
Vol vertrouwen hart in hart met een goed gevoel
Onze lijven dicht tegen elkaar aan gedrukt
Namen na vele dagen een ongepaste afstand
Schuifelend achter elkaar werden we door
twijfels uit elkaar gerukt
Jouw veiligheid omklemde niet meer mijn hand
Het was fijn samen
anders waren wij niet samen
Maar de balans was ver te zoeken
Het is fantastisch dat wij tot deze hoogte kwamen
Maar onze wanhoop kan ik alleen maar vervloeken
Pas toen wij vielen merkten wij de diepte op
Alles zwart aan het einde van onze regenboog
We pasten voor even samen en gingen voor de top
We konden samen klimmen maar de lat lag te hoog