~~~
Eindelijk ben ik alleen.
Geen gezeur meer, geen getelefoneer.
Rust.
Ik sluit mijn ogen en open mijn hart en daar sta je dan. Het mooiste meisje van de wereld.
Je werkt in mijn gedachten en woont in mijn hart.
Ik vertel je al mijn geheimen en ook mijn smart.
Je bent de tuinvrouw, de tuinarchitect, de waterbron en de levensader van mijn oase van rust.
Mooie herinneringen worden er als bloeiende bloemen verzorgd.
Je wiedt er het onkruid van kwaad en venijn.
Oh lieve tuinvrouw wat zou ik zonder je zijn?