Wat ik de afgelopen jaren heb geleerd,
Is dat in iedereen een bepaalde gekte zit
Mijn gekte beangstigd me, al zou ik het moeten omarmen..
Ik weet waar ik in staat toe was..
Blijvende angst om de controle weer te verliezen
Ik dwing mijzelf alert te blijven, en te focussen
Waar ik vroeger mijn kracht in zelfdestructie stopte
Ben ik nu voor geluk gaan kiezen.
Zo ver als toen laat ik het nooit meer komen
Ik ben een aantal jaar en wijsheid verder
Heb geleerd hoe ermee om te gaan
Maar toch blijf ik dromen,
Over wat ik gedaan heb, bleef het telkens weer
Separatie, zelfmoordpogingen, in mijn dromen kom ik ze weer tegen
Badend in zweet word ik wakker, met mijn hart in mijn keel.
Op de een of andere manier moet ik met mezelf zien te completen,
Alleen de mechanismes blijven uit, ik zou niet weten hoe..