van al de vriendinnen die ooit heb gehad
ben jij degene die ik nooit vergat
al de momenten die we samen beleven
zal ik nooit vergeten
samen lachen om niks
en dan plots een traan, snik
want jij of ik had iets voor
we troosten elkaar en ging met het leven door
ik wil dat dit altijd zo blijft
want jouw wil ik nooit meer kwijt