Ik mis iets in mijn leven, ik mis een vrouw aan mijn zij.
Een heel speciaal iemand ja iemand zoals jij.
Maar op de één of andere marnier zie jij me niet staan.
Als ik toch de kans kreeg had ik het wel anders gedaan.
Dan zou ik je diep in de ogen kijken.
Zodat mijn mond naar de jouwe zou rijken.
Betoveren met een heftige zoen.
Maar helaas ik weet niet wat te doen.