Ik zit hier gewoon maar,
te denken aan jou.
Te denken aan je lieve lach die steeds schittert als de mooiste sterren.
Aan je lieve woorden die steeds een mooie glimlach op m'n gezicht toveren!
Aan je zachte lippen,die me betoveren als je me kust.
Aan je zachte handen,die de mijne vast nemen als het nodig is!
En dan denken aan je liefde en dan besef ik dat jij de enige bent waar ik ooit zoveel van heb gehouden!!