Veranderen
Lichaam is aan het veranderen
Balen
Zowel je uiterlijk als innerlijk
Wordt ouder, geen kind meer
Puber
Eigenlijk doet dat best zeer
Krijgt puistjes op je gezicht
Verschrikkelijk
Breng je even uit je evenwicht
Je krijgt je eerste menstruatie
Klachten
Dat hoort erbij, acceptatie
Kind zijn duurt maar even
Puur, sereen
Kon je nog, maar even weg zweven