Ze was nog geen negen, niemand had verwacht dat zij zo kort zou leven.
kleine Irma was de dochter van Poolse prostitué, haar moeder gaf haar leven.
maar vergat haar vanwege haar al te drukke leven.
Irma was jong en vaak tot laat alleen, mama komt niet thuis want mama neemt geen mannen mee.
mama die moet werken tot het licht, mijn ogen raakt en vanwege de prikkeling van de zon word zij ontwaakt.
ook al is Irma nog zo jong, is zij zo ver van dom.
zij weet wat der moeder doet, Irma beseft het en misschien wel al te goed.
op een nacht kon Irma niet meer slapen, haar hart begon bonken en ze begon overhaast te hijgen.
die nacht was haar moeder thuis, en hoorde Irma huilen.
ze kwam haar kamer in en zag Irma in een shock, Irma die had een pijn waar zij constant tegen vocht.
En nu is Irma vrij en van al haar pijn verlost.