ik ben bedrogen
over onze vriendschap had jij gelogen
niks heb je gemeent
of toch wel?
ik leef voor mij gevoel in een cel
ik voel me alleen
vertrouwen ken ik niet
mijn vraag is waarom?
waarom moest onze vriendschap stoppen?
Ik zit nu al een jaar alles er over op te kroppen
alle pijn al het verdriet
wat jij niet ziet
zien andere nu
waarom deed jij mij dit aan?
waarom liet je mij alleen staan?