~~~
Het volk gaat weg.
Geen applaus.
De zaal is leeg.
Geen tweede kans.
Ontgoocheld sta ik te kijken naar de scherven van een vriendschap.
De onhandige evenwichtskunstenaar die ik ben liet de kristalen vriendschapsbal vallen.
Nu heb ik niets meer alleen scherven.
Neen scherven brengen geen geluk,
alleen vrienden.
Eenzaam bijft de jongleur achter...