Ik wou dat ik een vogel was
Vrij om te gaan en te staan
Vrij om te vliegen
Vogels vallen niet als ze te hoog vliegen
Wij mensen daarentegen wel
Wij zijn niet vrij, overal zijn er mensen die ons controleren,
Vliegen proberen we en vallen doen we
Hoe zou het zijn om een vogel te zijn
Hoe zou het zijn om je vleugels te kunnen spreiden en door de wind te worden gedragen naar een nieuw verhaal
Een verhaal vol avontuur waar jij de hoofdrol in speelt
Een verhaal waar je het einde nog niet van weet
Een verhaal vol hindernissen en verrassingen
Een verhaal waar een mens alleen maar van kan dromen
Dromen om dan weer te kunnen vallen
En vallen om dan weer te kunnen dromen.