je hebt ons verlaten
nu is het stil in ons huis
jouw gemoppert en jouw verhalen kon ik ze nog maar even horen
in de nacht ging je van ons heen
en je liet ons helemaal alleen
maar ik weet je kijkt op onze schouders mee
en dat stilt mijn verdriet
ik mis je zo mijn vadertje lief