kerven de namen in het zandgestraalde deel
dat de wereld vroeger heette
hopeloos zijn armen om je middel vergeten
en je denkt er niet meer aan
het bedankje kwam te laat om goed te doen
zijn het de blikken die zo zweten
gewist is het geweld waar ik in wilde wonen
het werd ook tijd om weg te gaan