Ik denk al aan je sinds die ene dag,
de dag dat ik jou voor het eerst zag.
Ik houd zo veel van jou,
omdat ik je met heel mijn hart vertrouw.
Ik zal jou nooit laten gaan,
al zal je me in mijn gezicht slaan.
Ik kan niet leven in een wereld zonder jou,
omdat ik van je houd.
Jij bent niet de eerste die mijn hart stal,
maar wel de enige waarvan ik hem niet terugvragen zal.