Langzaam vallen de druppels
naar beneden
strek mijn armen naar de hemel
zie hoe snel het voorbij is gegleden
wordt ik ingesloten door
witte sluiers sluit ik mijn ogen
zou willen dat ik heel even vergat
Valt er uit mijn oog één
glinsterende traan
en voor het de grond raakt
explodeert alles is duizend druppels
de tijd is gekomen
om de schimmen van het verleden
voorbij te laten gaan
Ik wil weer geluk voelen
in plaats van het verdriet
alhoewel ik het niemand heb laten weten
is het iets wat je bij mij niet ziet
maar de sluiers van heden
dansen in kringen rond mij heen
kussen mij tranen teder weg