Ik ga hier nu schrijven,
iemand wil hier niet blijven.
Niemand zou om haar nog geven,
dat heeft ze mij geschreven.
Op mijn vraag, waarom toch nou?
iedereen die houd van jou.
Jullie kennen haar heel goed,
zij, die hier ook schrijven doet.
Verder wil ze nu niet meer,
dat zei ze, keer op keer.
Zij is dat meisje met die mooie naam,
Eclips, wil ophouden te bestaan.
Terug heb ik haar geschreven,
je moet hier blijven,
om je gedichten toch te schrijven.
zij heeft mij niet meer teruggeschreven.
Eclips, waar ben je nou?
iedereen zegt, ik hou van jou.
Zij denkt, niemand houd van mij,
zij is niet meer blij.
Daarom dit gedicht,
ik hoop dat zij dan zwicht.