Ons het leven geschonken...
Wel opgevoed en een prachtige jeugd gegeven...
Mooie herinderen gekoesterd ...
van die leuke tijd die wij samen beleven.
Een moeder uit duizenden...
Altijd denkend aan een ander...
Zo sta jij in het leven...
Zo weet jij altijd mooiste van jezelf te geven.
Dankbaar ben ik voor alles wat je doet,
Toegewijd en gesteund...
Met een hart vol goed.
Jouw hartelijkheid en warmte beschermend tegen de kou. Bedankt voor de mooie persoon die bent.
Ik hou van jou...
geschreven voor mijn lieve moeder