gevoelens
zijn als kleine wezentjes
die je leven helemaal kunnen veranderen
ze kunnen je gelukkig maken
door verliefdheid of goeie resultaten op school
ze kunnen je kapotmaken door schuldgevoelens,ruzie
je hebt ze soms niet onder controle
ze komen
en ze gaan
alleen weet je niet wanneer
je zit niet te wachten op ze
Gevoelens geven tekens
ze zeggen hoe je je voelt
ze zeggen meer over jezelf
ze laten je echt persoonlijkheid naar boven komen